Tijdens Konami's persconferentie op de Leipzig Games Conference 2008 heeft het Japanse gamesbedrijf twee nieuwe titels aangekondigd. Het gaat hier om de actiegame Lords of Shadows en de downloadbare titel GTI Club +. Verder werd ook een PC-versie van Silent Hill: Homecoming aangekondigd en diverse uitgavedata bekend gemaakt.

Lords of Shadows komt pas in 2010 uit op de Xbox 360 en PlayStation 3 en wordt gemaakt door de Europese ontwikkelaar Mercury Steam. In de trailer zien we een man in harnas knielen voor een kruis in de kerk. Een grote trol breekt echter door de muur en de man valt met een brandende zweep aan. De trailer liet ons niets zien op het gebied van gameplay maar het maakte ons zeker nieuwschierig.

De tweede nieuw aangekondigde game is GTI Club + voor het PlayStation Network. De game moet in november dit jaar te downloaden zijn en deze remake van de oude game heeft verbeterde graphics (natuurlijk in HD) en een online mode voor maximaal acht spelers. We kregen een Mario Kart-achtige vibe van het spel, al ogen de graphics realistischer.

Silent Hill: Homecoming gaat naast de Xbox 360 en PlayStation 3 ook op de PC uitkomen. We mogen de game in november dit jaar op alle drie de platformen verwachten.

Verder werd bekend gemaakt dat Pro Evolution Soccer 2009 in oktober van dit jaar in de winkels zal liggen. De game oogt een stuk frisser dan haar voorgangers door een vernieuwd menu, herziende spelersmodellen en een levendiger publiek. Je kunt nu met alleen de D-pad al verschillende dribbel-bewegingen maken en je hebt geen andere knoppen meer nodig. Ook nieuw is de 'become a legend'-mode waarin je een speler door heel zijn carrière begeleidt.