De ontwikkelaar From Software heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuwe Armored Core, genaamd Armored Core: Nine Breaker. Dit is alweer de negende versie in de AC reeks! Dit is inclusief alle speciale edities en uitbreidingen. Nu is de serie, afgewisseld door goede en matige titels, nooit echt aangeslagen bij het grote publiek. Maar door de behoorlijke hoeveelheid trouwe fans is het toch aantrekkelijk gebleven voor From Software om steeds weer opvolgers te maken.

Net als de voorgangers zal AC: Nine Breaker hoofdzakelijk draaien om het uitvoeren van missies in je mecha, zoals het vernietigen van een basis of het escorteren van een transport. Daarnaast zal het hoofdverhaal, zoals de titel doet vermoeden, waarschijnlijk draaien om het vernietigen van een mecha genaamd Nine Ball. Dit is een vijand die al eerder opdook in een AC game. Verdere details zijn nog niet bekend.

Armored Core: Nine Breaker zal in het najaar uitkomen in Japen. Een releasedate voor Europa is nog niet bekend. From Software heeft al wel een teasersite opgezet die je misschien in de gaten wilt houden voor verdere ontwikkelingen.