Nieuwe The Witcher 3-patch verbetert current gen-upgrade

Nieuwe The Witcher 3-patch verbetert current gen-upgrade

CD Projekt Red heeft een nieuwe patch uitgebracht voor The Witcher 3: Wild Hunt, waarmee voornamelijk problemen met de current gen-upgrade worden opgelost.

De current gen-upgrade kwam eind vorig jaar uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S, maar al snel bleek dat voor veel problemen te zorgen. Prestaties waren wisselvallig en er deden zich diverse bugs voor. Eerder bracht de ontwikkelaar al patch 4.01 uit om enkele problemen mee op te lossen, maar met 4.02 wordt er nog meer verbeterd.

De patch richt zich onder andere op een verbeterde Performance-modus op consoles. Verder worden er allerlei prestaties verbeterd en bugs opgelost in zowel de pc- als consoleversies. Zo wordt de CPU beter gebruikt bij mensen die DX12 hebben en moet in-game water er in alle platformversies beter uitzien. Ook is er een schuif toegevoegd waarmee de hoeveelheid 'blur' kan worden bepaald.

Alle aanpassingen zijn in de patch notes te vinden. De current gen-versie van The Witcher 3 bevat tientallen verbeteringen op het gebied van graphics en prestaties. Denk aan ray tracing, snellere laadtijden op consoles en allerlei mods die onderdeel uitmaken van de ervaring. Ook bevat het extra content geïnspireerd door de The Witcher-serie op Netflix.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou