Nieuws

Nieuwe The Witcher 3-patch verbetert current gen-upgrade

Patch 4.01 kan nu gedownload worden

Geschreven door Michel Musters op
CD Projekt Red heeft een nieuwe patch uitgebracht voor The Witcher 3: Wild Hunt, waarmee voornamelijk problemen met de current gen-upgrade worden opgelost.

De current gen-upgrade kwam eind vorig jaar uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S, maar al snel bleek dat voor veel problemen te zorgen. Prestaties waren wisselvallig en er deden zich diverse bugs voor. Eerder bracht de ontwikkelaar al patch 4.01 uit om enkele problemen mee op te lossen, maar met 4.02 wordt er nog meer verbeterd.

De patch richt zich onder andere op een verbeterde Performance-modus op consoles. Verder worden er allerlei prestaties verbeterd en bugs opgelost in zowel de pc- als consoleversies. Zo wordt de CPU beter gebruikt bij mensen die DX12 hebben en moet in-game water er in alle platformversies beter uitzien. Ook is er een schuif toegevoegd waarmee de hoeveelheid 'blur' kan worden bepaald.

Alle aanpassingen zijn in de patch notes te vinden. De current gen-versie van The Witcher 3 bevat tientallen verbeteringen op het gebied van graphics en prestaties. Denk aan ray tracing, snellere laadtijden op consoles en allerlei mods die onderdeel uitmaken van de ervaring. Ook bevat het extra content geïnspireerd door de The Witcher-serie op Netflix.

Dit artikel delen:

Lees meer

Front Mission 2: Remake komt op 12 juni uit Blizzard heeft 'geen plannen' om Diablo 4 op Game Pass te zetten
1

Reacties op: Nieuwe The Witcher 3-patch verbetert current gen-upgrade

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Zut

    • 14 maart 2023 12:55
    Hopelijk komt snel ook eens die 4.0 patch voor Switch. Dan kan ik savegames tussen PS5 en Switch gebruiken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.