Nieuws
The Settlers

Nieuwe The Settlers komt in maart uit

Gesloten bèta wordt komende week gehouden

Geschreven door Michel Musters op
De reboot van The Settlers verschijnt op 17 maart op pc.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Van 20 tot en met 24 maart wordt er een gesloten bèta van de game gehouden op Epic Games Store en Ubisoft Connect. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven. Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder te bekijken is.

In 2018 werd al aangekondigd dat The Settlers in ontwikkeling was. Het was toen de bedoeling dat het spel in de herfst van 2019 uit zou komen, maar de game werd uitgesteld naar 2020. In de zomer van dat jaar werd gemeld dat dit wederom niet haalbaar zou zijn en dat Ubisoft er alles aan zou doen om een "exceptionele speelervaring" te creëren. Er werd toen geen nieuwe releaseperiode aangekondigd.

In The Settlers meren spelers aan op nieuw land, waar ze hun eigen samenleving moeten bouwen. Er moeten allerlei soorten gebouwen geplaatst worden en de bewoners moeten rollen toegewezen krijgen. De game bevat ook een co-op modus.

In de loop van vandaag volgt een preview van The Settlers op Gamer.nl.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe mobiele mmo gebaseerd op Avatar-films aangekondigd Release van Steam Deck in februari loopt volgens Valve nog op schema
1

Reacties op: Nieuwe The Settlers komt in maart uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 14 januari 2022 14:01
    Oeh nice. Nu weet ik welke game de pijn gaat verzachten van de delay van STALKER 2 :)

    Aannemend dat het een beetje te spelen is natuurlijk, de filmpjes spreken me erg aan in ieder geval als oude Settlers 1/2/S2 10th anniversary liefhebber.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.