Nieuwe The Settlers komt in maart uit

Nieuwe The Settlers komt in maart uit

De reboot van The Settlers verschijnt op 17 maart op pc.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Van 20 tot en met 24 maart wordt er een gesloten bèta van de game gehouden op Epic Games Store en Ubisoft Connect. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven. Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder te bekijken is.

In 2018 werd al aangekondigd dat The Settlers in ontwikkeling was. Het was toen de bedoeling dat het spel in de herfst van 2019 uit zou komen, maar de game werd uitgesteld naar 2020. In de zomer van dat jaar werd gemeld dat dit wederom niet haalbaar zou zijn en dat Ubisoft er alles aan zou doen om een "exceptionele speelervaring" te creëren. Er werd toen geen nieuwe releaseperiode aangekondigd.

In The Settlers meren spelers aan op nieuw land, waar ze hun eigen samenleving moeten bouwen. Er moeten allerlei soorten gebouwen geplaatst worden en de bewoners moeten rollen toegewezen krijgen. De game bevat ook een co-op modus.

In de loop van vandaag volgt een preview van The Settlers op Gamer.nl.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oeh nice. Nu weet ik welke game de pijn gaat verzachten van de delay van STALKER 2 :) Aannemend dat het een beetje te spelen is natuurlijk, de filmpjes spreken me erg aan in ieder geval als oude Settlers 1/2/S2 10th anniversary liefhebber.

0

Aanbevolen voor jou