Tennis is een van de populairste sporten in de "echte" wereld, maar virtueel wil het niet vlotten met deze sport. Het aantal tennis games is op een hand te tellen en de meesten zijn ook nog van een bedenkelijke kwaliteit. Alleen Roland Garros 97 steekt er qua gameplay en realisme met kop en schouders boven uit. Als het aan Microids ligt komt er in oktober een einde aan deze droogte, want dan released Microids Tennis Masters Series.- Test your skills against 71 professional players. Each of them have their own tactics and attitudes (tiredness, power, precision, morale, aggressiveness, special skills...)

- Play very exciting games thanks to unsurpassed reality

- 3 different game modes to choose : Tennis Masters Series Championship, Exhibition and Multiplayer (up to 4 players, via LAN)

- Play singles or doubles

- 10 Tennis Masters Series Stadiums faithfully reproduced

- 3D graphics and 3D sound environment (crowd)

- 3 different times schedules (12 AM, 5 PM and night) each with their own lighting and shadow effect

- Numerous statistics are displayed during the game

- Over 500 animations using the latest motion capture technology

- Many different camera angles all around the court and the players Meer screenshots en informatie vind je op de pagina van Microids. Tennis Masters Series komt in oktober uit voor de PC en in december voor de PS2. Minimale systeemeisen zijn: Intel Pentium II 350 Mhz, 16 Mb AGP videokaart, 64 Mb RAM en 16 speed CD-rom.