Update: Derde seizoen 5-leak Call of Duty: Warzone en Modern Warfare uitgekomen

Update: Derde seizoen 5-leak Call of Duty: Warzone en Modern Warfare uitgekomen

Eerder brachten wij het bericht dat de er een tweede teaser was uitgekomen voor het vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare. Nu blijkt dat er ook al een derde 'leak is uitgekomen.

De derde clip is bij de YouTuber JackFrags terecht gekomen. In zijn video toont hij hoe Activision de streamers heeft benaderd met de clips. JackFrags laat namelijk de doos zien van de USB-stick met de video.

In de doos zat een brief van ene Marcus Ortega, Senior Officer bij de Shadow Company. Ortega zegt dat zijn team hem de laatste tijd in de gaten heeft gehouden en besloot hem in vertrouwen te nemen. Bij de brief zat een groot schaakstuk in de vorm van een toren waar de USB-stick met de videoclip zat.

De clip van Jackfrags toont een camera met de nodige barsten erin, wat voor een slechte beeldkwaliteit zorgt. Heel vaag is er brand te zien en een helikopter die landt op de achtergrond. De video is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Oorspronkelijk bericht: Er is weer een nieuwe teaser uitgekomen voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare. Het gaat net als de vorige keer om een korte videoclip.

Eerder deze week toonde de streamer NICKMERS al een korte clip van een mysterieus landschap waar een helikopter overvloog. Nu is er een nieuwe video verschenen via de streamer Tyler Polchow. Het gaat om korte clip van een camera die het interieur van een gebouw toont, mogelijk een nieuwe arena in Warzone of Modern Warfare, waar plotseling een wind naar binnen blaast. Kort nadat de windvlaag het gebouw inwaait, verliest de camera zijn signaal. De clip is hieronder te bekijken.

Het lijkt erop dat Actvision korte video’s ‘lekt’ naar populaire Call of Duty-streamers. Wanneer en bij wie de volgende clip uit gaat komen is nog niet bekend. Het vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare komt zeer waarschijnlijk op 5 augustus uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

JackFrags heeft het fragment wat hierop volgt. Ook heeft hij de beelden in volgorde geplaatst (momenteel 3 fragmenten). https://www.youtube.com/watch?v=tfSozIZf3f0

0
test

@MelvinChowder Ah, die heb ik over het hoofd gezien. Ik ga hem toevoegen bedankt voor het doorgeven!

0
test

@JolienMauritsz Bedankt! :)

0
test

Hoog tijd voor een vote-map functie. 5 vs 5. is doodsaai op kleine maps. Ook lijkt het nog steeds zo te zijn dat achter elkaar dezelfde modus en/of map verschijnt.

0

Aanbevolen voor jou