Nieuws
Overwatch

Teaser toont Tracer uit Overwatch in Lego-vorm

Blizzard werkt samen met Deens speelgoedbedrijf

Geschreven door Rick Bloemzaad op
In een nieuwe teaser op het officiële Twitter-kanaal van Overwatch wordt het eerste personage van de franchise, Tracer, geïntroduceerd in Lego-vorm.

In de betreffende video is te zien hoe Overwatch game director, Jeff Kaplan, een Lego-figuurtje in elkaar zet van Tracer. Wanneer het figuurtje in elkaar is gezet, is te zien hoe Tracer tot leven komt en vervolgens snel door de kamer heen beweegt.

Met de video maakt Blizzard duidelijk in samenwerking zijn met Lego om binnenkort speciale Overwatch-sets uit te brengen. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Blizzard de samenwerking met het Deense bedrijf aanging.

Zo bracht Blizzard voorheen een korte videoclip naar buiten waarin de Lego-achtige silhouetten te zijn was van verschillende Overwatch-personages. In de clip wordt gesuggereerd dat personages als Genji, McCree, Mercy en Widowmaker ook hun eigen figuurtje krijgen.

Er is momenteel nog niets duidelijk over welke personages en locaties van Overwatch hun eigen sets gaan krijgen. Daarnaast is er ook nog geen releasedatum bekend.

Wat wel bekend is, is dat Overwatch al een samenwerking is aangegaan met speelgoedbedrijf Nerf. Het is al duidelijk dat het wapen van D.Va en Reaper een Nerf-versie gaan krijgen en in de speelgoedafdeling komen te liggen.

Overwatch

Eerder werd bekend dat de derde versie van het Halloween-evenement in Overwatch op 9 oktober van start gaat.

Overwatch is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Multi-console-emulator kan op gehackte Switches worden geïnstalleerd Nieuw Tomb Raider-bordspel onthuld
0

Reacties op: Teaser toont Tracer uit Overwatch in Lego-vorm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.