Nieuws

Nieuwe systeemupdate voor Nintendo Switch beschikbaar

Versie 15.0.0 is zojuist uitgebracht

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft een nieuwe systeemupdate voor de Nintendo Switch uitgebracht.

Het gaat om versie 15.0.0, de eerste grote update voor de console sinds juni. Volgens de officiële patch notes verbetert de update de stabiliteit van het systeem - een veelvoorkomende aanpassing bij consolepatches. Verder is de locatie van het Bluetooth-audiomenu veranderd en kunnen spelers nu ook in de Nintendo Switch Online-app screenshots maken. 

De update past ook de firmware voor de Bluetooth-verbinding van de Pro Controller aan, zo heeft dataminer OatmealDome achterhaald. Hij kwam er ook achter dat er andere kleine wijzigingen zijn aangebracht. Zo is de lijst met verboden woorden voor China aangepast en verschijnt er nu een pop-up wanneer mensen die een geluidslimiet voor hun koptelefoon hebben aanstaan daar overheen proberen te gaan.

De Nintendo Switch is een van de meest succesvolle Nintendo-consoles ooit. De hybride consoles kwam begin 2017 uit. Fans speculeren al geruime tijd over een krachtiger model of een Switch 2, maar vooralsnog heeft Nintendo niets officieel aangekondigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

2K Games bevestigt dat spelersdata is gestolen na cyberaanval Spelers creëren bizarre personages via de Street Fighter 6-bèta
0

Reacties op: Nieuwe systeemupdate voor Nintendo Switch beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.