Nieuwe Super Monkey Ball-game lijkt in aantocht

Nieuwe Super Monkey Ball-game lijkt in aantocht

Het lijkt er op dat Sega aan een nieuwe Super Monkey Ball-game werkt.

De instantie die games van leeftijdsclassificaties voorziet in Australië, maakte namelijk melding van een game genaamd Super Monkey Ball: Banana Mania. Inmiddels is de vermelding van de website gehaald, maar Gematsu claimt het te hebben gezien. Verdere details over dit spel zijn er niet.

Er gaan al langer geruchten over een mogelijke nieuwe Super Monkey Ball-game. Matt Brian, de stem van de aankondiger in de oorspronkelijke games, hintte via social media vorig jaar al naar een mogelijk nieuwe deel. 

In de Super Monkey Ball-spellen bewegen spelers de platformlevels zodat een aap in een balletje de juiste kant op rolt. De games waren vooral in de arcade en op de GameCube populair.

Super Monkey Ball Banana Blitz HD

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk, maar doet mij laten liever een HD remake van SMB1 en 2.

0
test

maak em voor op de switch en dat je dan je switch moet tilten voor de controlls, dat zou een perfecte match zijn!

0
test

@HunterSeeker Daar zat ik ook aan te denken inderdaad, of natuurlijk met de Pro Controller! De Switch lijkt precies gemaakt voor dit spel.

0
test

@HunterSeeker Ik vind motion control echt niks voor Monkey Ball. Besturing zoals op de Gamecube werkt (voor mij) echt super.

0
test

@Sabor in Breath of the Wild had je een minigame dat je de WiiU moest kantelen om een bal een bepaalde kant op te laten rollen. Dat werkte super goed. Eigenlijk speel je monkeyball ook zo, je kantelt de wereld ipv dat je de bal bestuurt. Daarom lijkt mij het ook goed kunnen werken voor monkeyball. De versie op de Gamecube heb ik ook gedaan en die speelde ook erg goed weg.

0

Aanbevolen voor jou