Nieuwe studio ontstaan uit Realtime Worlds | Gamer.nl

Nieuwe studio ontstaan uit Realtime Worlds | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onder de twintig medewerkers bevinden zich ook de oud-directeuren van Realtime Worlds; Ian Hetherington, Patrick Chung and Harry Weller. De studio is ook gevestigd in het Schotse Dundee. Het eerste project van de nieuwe studio is het voltooien van Project: MyWorld.

Deze game werd door Realtime Worlds aangekondigd, kort voordat de studio ten onder ging aan het mislukken van APB: All Points Bulletin. Project: MyWorld is een virtuele versie van de echte wereld, waarin spelers hun eigen gang kunnen gaan. De game wordt gekoppeld aan sociale media zoals Facebook en Twitter.

APB

Realtime Worlds, onder andere bekend van All Points Bulletin en Crackdown, viel vorig jaar uit elkaar na het mislukken van APB. De online shooter werd later gekocht door het bedrijf K2 dat aankondigde de game gratis te gaan uitbrengen onder de naam All Points Bulletin: Reloaded. De nieuwe versie van de game is inmiddels in bètafase gegaan en moet deze zomer worden gelanceerd in de Verenigde Staten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou