Nieuws
Street Fighter 5

Nieuwe Street Fighter 5-kostuums uitgelekt door update

Update nu beschikbaar met nieuwe mogelijkheden

Geschreven door Lucas May op

In de Street Fighter 5-update van maandag zijn nieuwe kostuums ontdekt voor meerdere personages. De ontdekking komt van gebruikers die de bestanden van de update hebben doorzocht.

Screenshots tonen de nieuwe kostuums. Zo is Ken te zien met kort haar en hebben R. Mika, Zangief en nieuwkomer Alex kostuums die doen denken aan professionele worstelaars. Alle uitgelekte kostuums zijn te vinden op Neogaf. Het is nog onduidelijk wanneer spelers toegang krijgen tot deze nieuwe cosmetische content.

Via de patch worden onder andere ook een Challenge-modus, online lobby’s voor acht personen en de mogelijkheid om meerdere gevechten te spelen tegen dezelfde online tegenstanders toegevoegd. Verder wordt de game beter gebalanceerd.

Vandaag wordt Alex, het eerste dlc-personage, uitgebracht. Hiernaast wordt een vroege versie van de in-game winkel uitgebracht waar spelers hun Fight Money kunnen uitgeven.

Kostuums voor Ryu en Chun-Li worden gratis beschikbaar gesteld om “spelers te bedanken voor hun geduld en begrip tijdens de bèta’s en lancering.”

Street Fighter 5 is nu beschikbaar op PlayStation 4 en pc. In juni staat nog een grote update gepland met meer verhalende content.

Street Fighter 5
Street Fighter 5
Street Fighter 5
Street Fighter 5
Street Fighter 5

Bron: Neogaf

Dit artikel delen:

Lees meer

Korting op Rockstar-titels in Humble Store Titanfall-studio werkt met God of War 3-ontwikkelaar aan actiegame
0

Reacties op: Nieuwe Street Fighter 5-kostuums uitgelekt door update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.