Nieuws

Nieuwe Stranger of Paradise-uitbreiding komt op 27 januari uit

De dlc heet Different Future

Geschreven door Michel Musters op
Op 27 januari 2023 verschijnt de uitbreiding Different Future voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

Dat hebben uitgever Square Enix en ontwikkelaar Team Ninja aangekondigd. Volgens de officiële beschrijving worden Jack en de groep in de dlc begeleid door de geest van een Moogle, waardoor ze in een stad in een alternatieve tijdsperiode terechtkomen om "een laatste uitdaging" te ondergaan. Hieronder is een teaser trailer van de uitbreiding te zien.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is sinds maart dit jaar verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S. De game scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "Het verhaal van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is zó slecht dat het bijna weer goed wordt. Bijna, maar niet helemaal. Onder die lelijke koortsdroom gaat wel een interessant en diepgaand vechtsysteem schuil, wat de game uit de verdoemenis trekt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Uitgebreide One Piece Odyssey-video zet de game uiteen Star Wars Jedi: Survivor bevat vijf verschillende vechthoudingen
5

Reacties op: Nieuwe Stranger of Paradise-uitbreiding komt op 27 januari uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Messtranor

  • 22 december 2022 09:32
  Ik geniet toch van deze game hoor. Precies om wat het artikel zegt. De combat is goed. En t verhaal humoristisch slecht, hahaha.
  Echt een guilty pleasure game. Maar ik denk niet dat dat de bedoeling was van de makers.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  racerozzy

  • 22 december 2022 11:00
  @Messtranor Verhaal is slecht? Ik snap dat het oogt dat het slecht is, maar lees je alle logs ook? Heb je het eerste deel gespeeld? Het niveau van story telling is niet top notch maar zeker niet slecht. Audio moet zoiezo op Japans en het is warrig kwa vertelling, Lufanians zijn hier de Key. Kan helaas niet meer erop in te gaan zonder spoilers… Ik vind het jammer dat mensen het met de grond gelijk maken en zo kortzichtig zijn om niet verder te kijken dan je neus lang is. Het is net als vele andere Japanse stories warrig tenzij je verdieping zoekt en het meerdere keren speelt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 22 december 2022 17:02
  @racerozzy Vriend, ik heb alle final fantasy games van begin tot einde uitgespeeld.
  Omdat iemand niet jouw mening deelt betekend niet gelijk dat diegene er niets vanaf weet. De setup van de game is gewoon lachwekkend qua storytelling. Maar ik zeg niet dat de game slecht is he. De combat is geweldig juist.
  En het excuus "het moet op japans"vind ik een kul excuus. Ik spreek geen japans dus de acting kan wel net zo slecht zijn, ik kan t niet controleren.
  Maar ik vind t juist een campy waarde toevoegen die ik wel kan waarderen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  racerozzy

  • 23 december 2022 17:28
  @Messtranor Wow iemand is op zijn pik getrapt? Ik heb nooit beweerd dat je er niets vanaf weet, het was een vraag of je het eerste deel hebt gespeeld…. Games net als films moeten getoond worden in de taal waarin het geschreven wordt, taal drukt ook emotie uit en kan een scene maken of breken. Je kan altijd subs aanzetten dus als je geen Japans kan kun je het lezen toch? Je mag een andere mening hebben maar gewoon iets slecht noemen zonder beargumentatie roept toch ook vragen op? Tegen het einde van de valt het verhaal op zijn plaats waardoor het dus niet slecht maakt, het is een keuze om het verhaal zo te vertellen en bij mij is hij geland, bij jou niet prima. Betekend niet gelijk dat het slecht is. Maar dude get a cockprotector ofzo als je zo snel op je pik bent getrapt…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 23 december 2022 23:43
  @racerozzy ik ben niet op mn pik getrapt. Maar je had ook gewoon kunnen zeggen "goh, ik zie dat anders, want……."
  De manier waarop je het brengt komt over alsof je mijn mening in twijfel trekt.
  De mening dat games en films in de originele taal getoond moeten worden deel ik absoluut niet, en ook dit zeg je weer alsof het een feit is, ipv "ik vind het fijner als het in de originele taal is".
  Kijken naar een verhaal in een taal die ik niet versta vind ik niks. Dan ben ik meer bezig met ondertiteling lezen dan met de game.

  Wederom, als iemand tegen jouw mening in gaat is dat niet gelijk "op je pik getrapt zijn" Ik geef gewoon aan dat mijn mening anders is. En iedereen ervaart een verhaal anders en heeft een eigen voorkeur, er is niks wat "zo hoort" aan de manier waarop je dat doet

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.