Nieuwe Stranger of Paradise-uitbreiding komt op 27 januari uit

Nieuwe Stranger of Paradise-uitbreiding komt op 27 januari uit

Op 27 januari 2023 verschijnt de uitbreiding Different Future voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

Dat hebben uitgever Square Enix en ontwikkelaar Team Ninja aangekondigd. Volgens de officiële beschrijving worden Jack en de groep in de dlc begeleid door de geest van een Moogle, waardoor ze in een stad in een alternatieve tijdsperiode terechtkomen om "een laatste uitdaging" te ondergaan. Hieronder is een teaser trailer van de uitbreiding te zien.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is sinds maart dit jaar verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S. De game scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "Het verhaal van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is zó slecht dat het bijna weer goed wordt. Bijna, maar niet helemaal. Onder die lelijke koortsdroom gaat wel een interessant en diepgaand vechtsysteem schuil, wat de game uit de verdoemenis trekt."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Verhaal is slecht? Ik snap dat het oogt dat het slecht is, maar lees je alle logs ook? Heb je het eerste deel gespeeld? Het niveau van story telling is niet top notch maar zeker niet slecht. Audio moet zoiezo op Japans en het is warrig kwa vertelling, Lufanians zijn hier de Key. Kan helaas niet meer erop in te gaan zonder spoilers... Ik vind het jammer dat mensen het met de grond gelijk maken en zo kortzichtig zijn om niet verder te kijken dan je neus lang is. Het is net als vele andere Japanse stories warrig tenzij je verdieping zoekt en het meerdere keren speelt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou