Nieuwe Stalker 2-screenshots onthuld

Nieuwe Stalker 2-screenshots onthuld

Ontwikkelaar GCS Game World heeft in een artikel waarin het vertelt over het ontwikkeltraject van Stalker 2 vier nieuwe screenshots getoond.

De screenshots zijn hieronder te bekijken en komen uit een artikel van Wired. In het artikel vertelt de Oekraïense ontwikkelaar over het moeilijke afgelopen jaar waarin het te maken kreeg met de Russische invasie. 

"De gehele winter waren er noodbussen bij het GSC-kantoor, met bestuurders die er op elk moment klaar voor waren", zo legt hoofdproducent Maria Grygorovych uit. "Het evacuatieplan met alle timing en ontmoetingspunten lag er ook: de werknemers waren op de hoogte van hun organisatorische verantwoordelijkheden als er actie ondernomen moest worden."

GSC bood hun werknemers aan om samen met hun gezinnen te verhuizen naar Uzhorod, een stadje op grotere afstand van het strijdtoneel en dichterbij evacuatiepunten. Tweehonderd werknemers en hun gezinnen namen dat aanbod aan. De rest vertrok naar Budapest. Het ontwikkelteam is op dit moment verdeeld over Oekraïne en Praag, en sommige werknemers nemen het aan de frontlinie op tegen Russische troepen.

Stalker 2: Heart of Chornobyl komt ergens in 2023 uit voor Xbox Series X en S en pc. De game is dan direct via Xbox Game Pass te spelen. Mogelijk kan het spel drie maanden na release uitkomen op de PlayStation 5, zo bleek uit interne documenten. Dat is echter nog niet officieel bevestigd. 

Stalker 2
Stalker 2
Stalker 2
Stalker 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou