Update: Bekijk om 19:00 uur de nieuwste Stadia Connect

Update: Bekijk om 19:00 uur de nieuwste Stadia Connect

Update: Vanavond om 19:00 uur zendt Google een nieuwe Stadia Connect uit. De presentatie is te bekijken op het href="https://www.youtube.com/channel/UCQKyy9Wl7hsVn1BP7BC53Yg" rel="noopener noreferrer" target="_blank">YouTube-kanaal</a> van Stadia.

Origineel bericht: Google zendt op 14 juli een nieuwe Stadia Connect uit, waarin nieuwe titels voor de Google Stadia worden onthuld.

Google heeft nog niet aangekondigd wat kijkers precies kunnen verwachten tijdens de digitale presentatie. Het is de eerste Connect-stream sinds april, waar onder andere PUBG en Octopath Traveler voor de dienst werden aangekondigd.

Google Stadia is een streamingdienst waarbij games direct kunnen worden gespeeld zonder deze eerst te moeten downloaden of installeren. Alleen een internetverbinding, controller en een apparaat als een tv met een Chromecast, laptop of smartphone zijn nodig om gebruik te kunnen maken van de dienst.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

BIj elk artikel over de Stadia denk ik: ooh ja, dat ding heb ik ook nog in de kast liggen xD. Benieuwd of ze echte system sellers naar dit platform kunnen halen als exclusives.

0

Het lijkt wel een Xbox @garciagarcia

0
test

@garciagarcia elke keer als er staat laatste stadia connect denk ik steeds, het is dus al afgelopen, maar begrijp dat ze de laatste nieuwe bedoelen. 😅. Zo te zien hebben ze ondertussen de kop van het artikel veranderd. Heeft nu een hele andere betekenis 😆

0
test

@Jumpman heb precies hetzelfde, in het artikel staat verder ook niets vermeld over een laatste aflevering.

0

Aanbevolen voor jou