Nieuwe SSX had aanvankelijk ook ski's | Gamer.nl

Nieuwe SSX had aanvankelijk ook ski's | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De ski's maakten eerder al hun opwachting in SSX: On Tour, maar het blijft lastig dat je iedere animatie in het spel nog een keer moet maken maar dan met ski's in plaats van snowboards. Dan zouden we de hoeveelheid sprongen en tricks die je uit kunt voeren moeten verdelen over ski's en snowboards", aldus Batty.

Batty vindt dat de focus op de snowboards moet blijven liggen, omdat SSX in beginsel een snowboardgame is. Hij sluit niet uit dat er in de toekomst, bijvoorbeeld via downloadbare content, alsnog ski's aan de game toegevoegd worden. "We zouden het heel tof vinden om ski's te doen in de toekomst, wellicht als downloadbare content of in een volgende versie. Voor nu hebben we het moeten schrappen." SSX komt begin volgend jaar uit. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou