Nieuwe Spyro maakt gebruik van speelgoed | Gamer.nl

Nieuwe Spyro maakt gebruik van speelgoed | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de nieuwe game, die in de herfst moet verschijnen, richt Activision zich op een publiek tu en de zes en twaalf jaar. In totaal komen er 31 figuurtjes in de speelgoedlijn, elk met zijn eigen unieke krachten die in het spel zijn te gebruiken. Als spelers upgrades of goud verzamelen, dan wordt deze data in het speelgoed opgeslagen en kunnen spelers hun figuurtjes en data meenemen naar vrienden. 

Vooralsnog is niet bekend hoeveel de lo e figuurtjes gaan kosten, wel is duidelijk dat in de Verenigde Staten een starterspakket beschikbaar wordt gesteld voor zeventig dollar. Hierin zit de game, drie speelgoedfiguurtjes, de te gebruiken standaard en ruilkaarten. Hoeveel dit pakket in Europa gaat kosten is niet duidelijk. Hiernaast is niet duidelijk voor welke platformen de game verschijnt, Activision heeft aangegeven dat de game moet verschijnen op "meerdere systemen en computers, handhelds en telefoons".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou