Nieuwe Spyro-game mogelijk in ontwikkeling

Nieuwe Spyro-game mogelijk in ontwikkeling

Er is mogelijk een nieuwe Spyro-game in ontwikkeling. Dat meldt The Gaming Revolution, de persoon die onder andere Call of Duty: Warzone, lekte.

Vorig week zei TheGamingRevolution nog dat er een nieuwe Tony: Pro Skater, Call of Duty en Crash Bandicoot- game in ontwikkeling zijn. Eerder lekte hijCall of Duty: Warzone ruim een maand voor de release. Nu zegt de lekker dat Activision ook bezig is met een nieuwe Spyro-game. Verdere details geeft hij niet.

Of de lek van TheGamingRevolution ook waar is, is uiteraard niet met zekerheid te zeggen. Spyro the Dragon kwam in 1998 uit op de PlayStation. De game was een succes en uiteindelijk verschenen er nog twee andere games op de eerste console van Sony: Spyro 2: Ripto’s Rage en Spyro: Year of the Dragon. De originele trilogie was ontwikkeld door Insomniac Games, maar door de jaren is de franchise door verschillende ontwikkelaars heen gegaan die verschillende games uitbrachten. Op dit moment is Spyro in handen van Toys for Bob met Activision als uitgever.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou