Nieuw Splinter Cell-lek hint naar mogelijke onthulling op E3 2019

Nieuw Splinter Cell-lek hint naar mogelijke onthulling op E3 2019

GameStop heeft mogelijk gelekt dat er een nieuwe Splinter Cell-game in de maak is. De nachtkijker van Sam Fisher werd geplaatst door de retailer als E3-verzamelexemplaar.

Een replica van de nachtkijker van Sam Fisher verscheen gisteren op de website van GameStop.De plaatsing van de nachtkijker is inmiddels weer offline gehaald door de Amerikaanse retailer, maar suggereert mogelijk dat er binnenkort een nieuwe Splinter Cell-game aankomt. Het laatste spel in de franchise dateert alweer van 2013, toen Splinter Cell: Blacklist werd uitgebracht.

Twitter-gebruiker Wario64 heeft een screenshot kunnen maken van de plaatsing van GameStop, waarop te zien is dat de nachtkijker van Sam Fisher verschijnt op 1 november en 39,99 dollar gaat kosten. De nachtkijker werd bovendien aangeduid als een E3-verzamelexemplaar, wat kan betekenen dat de nieuwe Splinter Cell-game wordt aangekondigd tijdens de persconferentie van Ubisoft op E3. Opvallend is dat de illustratie die gebruikt wordt op de verpakking op de Gamestop-website nog van Splinter Cell: Blacklist komt. Dit kan een tijdelijke afbeelding zijn of duiden op een losstaand product dat niet verbonden is aan een nieuwe game.

De Ubisoft-persconferentie vindt plaats op maandag 10 juni om 22:00 uur. Bekijk in ons overzicht van alle E3-persconferenties wanneer de presentaties van de andere uitgevers plaatsvinden.

Vorige maand suggereerde werknemers van Ubisoft nog dat er een nieuwe Splinter Cell-game in de maak is. Julian Gerighty, de creatief regisseur van The Division 2, plaatste namelijk een foto van zichzelf op Twitter, samen met Ubisoft-regisseurs Dan hay en Roman Campos-Oriola. In het bericht zei Gerichty dat de drie werken aan een nieuwe Splinter Cell en niet kan wachten op E3, maar Ubisoft meldde later dat het hier ging om een grap van de werknemers.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik gok op een remake

0
test

Hopelijk is dit waar en komen die goggles ook naar Nederland toe. Al vanaf at ik splintercel speel wil ik al zo'n ding hebben. Op een nieuwe game zit ik ook al lang te wachten, dit word gelijk een pre order als er een nieuwe game komt

0
test

@hubertje Same!

0
test

@hubertje je kan ze zo kopen via internet, misschien niet dezelfde maar wel een werkende nightvision goggles.

0
test

@HunterSeeker Ja dat heb ik ook een keer gezien alleen kosten deze vaal 500 tot een paar duizend euro. Helaas een beetje te duur.

0

Aanbevolen voor jou