Nieuwe Space Marine-DLC komt 25 januari | Gamer.nl

Nieuwe Space Marine-DLC komt 25 januari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het pakket voegt een nieuwe multiplayermodus toe genaamd Dreadnought A ault. In deze modus vechten twee teams om een centrale locatie. De winnaars krijgen een Dreadnought, die door een speler bestuurd kan worden. De zwaarbewapende Dreadnought moet vervolgens verschillende locaties op de map veroveren om punten te scoren voor zijn team. Wanneer de Dreadnought wordt uitgeschakeld, ontstaat er een nieuw centraal punt waar om gevochten moet worden.

Naast deze modus voegt The Dreadnought drie nieuwe multiplayermaps toe aan het spel, evenals nieuwe Achievements en Trophies. De DLC kost 800 Microsoft-punten voor Xbox 360 of 9,99 dollar voor PC en PlayStation 3. Een Europese prijs is nog niet bekendgemaakt. Met het verschijnen van de DLC krijgt iedereen, ook wie het pakket niet koopt, gratis de nieuwe multiplayermodus Capture and Control, waarin spelers verschillende punten op een map moeten veroveren en verdedigen om punten te scoren. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou