Nieuwe South Park-game in ontwikkeling bij makers van serie

Nieuwe South Park-game in ontwikkeling bij makers van serie

De makers van South Park werken tevens aan een nieuwe game gebaseerd op de serie.

Dat heeft South Park-maker Matt Stone zelf bevestigd, zo valt op Bloomberg te lezen. Eerder deze week werd aangekondigd dat de South Park-makers een deal hebben gesloten met Paramount en ViacomCBS van 900 miljoen dollar. De deal beslaat zes seizoenen van de serie, een film, veertien spin-offs en een "3D videogame".

De afgelopen twee South Park-games werden door Ubisoft ontwikkeld, maar dat lijkt nu dus niet het geval. De makers van de serie zouden een eigen, interne studio hebben opgericht om de game te maken.

Wat het spel precies inhoudt, is ook nog niet duidelijk. Matt Stone en zijn collega Trey Parker hebben al geruime tijd de wens om een South Park-game met een openwereld-rpg te combineren, vergelijkbaar met Skyrim. Mogelijk gaat een nieuwe game met dat concept aan de haal.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tof, vond de laatste twee erg vermakelijk. Stick of Truth qua verhaal en setting wat leuker, maar Fractured But Whole was een stuk meer gepolijst. Daar kunnen ze wat mij betreft gewoon op voortborduren, neem aan dat 3D-game in deze niet betekent dat het iets compleet anders zal worden. Benieuwd welke setting ze nu op de hak nemen.

0
test

Fractured but whole was naar mijn mening beter dan stick of truth vooral qua gevechten. Heb er in ieder geval weer zin in !

0

Aanbevolen voor jou