Nieuwe Sonic-game is mobiele free-to-play-game | Gamer.nl

Nieuwe Sonic-game is mobiele free-to-play-game | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De game moet in de lente van 2015 uitkomen voor Android en iOS. Sonic Runners bevat tweedimensionale levels die in een paar minuten uitgespeeld kunnen worden, aldus een van de ontwikkelaars. Volgens Famitsu is het spel met één hand te spelen. Sonic rent automatisch vooruit; spelers hoeven hem alleen te laten springen.

De gameplay is vergelijkbaar met eerdere tweedimensionale Sonic-games: spelers moeten ringen verzamelen en vijanden verslaan. Sonic is een speelbaar personage, hoewel Tails en Knuckles vrij te spelen zijn. Het spel is gratis, maar bevat wel in-app aankopen. Het is niet bekend wat deze aankopen precies verschaffen.

Uitgever Sega meldde eind januari in een persbericht zich te gaan richten op mobiele en online games. Het bedrijf ontslaat zo'n 300 werknemers als onderdeel van deze nieuwe bedrijfsvisie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou