Nieuws
Sonic Colors

Nieuwe Sonic-game en Sonic Colors: Ultimate aangekondigd

Ook komt volgend jaar Sonic Origins uit op moderne systemen

Geschreven door Michel Musters op
Sega heeft een nieuwe Sonic-platformer en Sonic Colors: Ultimate aangekondigd.

Dat deed het bedrijf gisteravond tijdens een livestream rondom de mascotte. Over de nieuwe Sonic-game is nog weinig bekend, behalve dat hij in 2022 uit moet komen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Er werd een korte teaser van de game getoond.

Sonic Colors: Ultimate is een remaster van de Wii-game Sonic Colors. De game heeft verbeterde graphics, een nieuwe modus en aangepaste besturing. In het platformspel kunnen spelers verschillende Wisps verzamelen die unieke krachten geven. Sonic Colors: Ultimate komt op 7 september uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Epic Games Store. De game komt op consoles ook fysiek uit.

Ook is aangekondigd dat Sonic Origins ergens volgend jaar naar moderne systemen komt. Dit is een collectie met de klassieke games Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles en Sonic CD.

Tot slot werden nog allerlei andere aankondigingen rondom Sonic gedaan. Zo verschijnt deze zomer een animatieshow genaamd Sonic Colors: Rise of the Wisps, komt in 2022 de animatieserie Sonic Prime op Netflix uit en komt de in 1996 verschenen arcadegame Sonic the Fighters deze zomer speelbaar via een arcadehal in Lost Judgment, het aankomende vervolg op Judgment.

Hieronder is eerst de trailer van Sonic Colors: Ulimate te zien en daaronder de gehele Sonic-presentatie. De teaser voor de nieuwe Sonic-game is aan het einde van de presentatie te vinden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony wil populaire PlayStation-franchises naar mobiel brengen Dying Light 2: Stay Human verschijnt op 7 december
0

Reacties op: Nieuwe Sonic-game en Sonic Colors: Ultimate aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.