Nieuwe singleplayer-dlc Watch Dogs vanaf vandaag beschikbaar | Gamer.nl

Nieuwe singleplayer-dlc Watch Dogs vanaf vandaag beschikbaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc bevat drie mi ies en extra wapens, perks en bonu en. Mi ie The Palace laat Aiden infiltreren in het hoofdkwartier van een hoge pief op het internet om bepaalde informatie te wi en, Signature Shot draait om het stelen van een 'Biometrics Rifle' van Black Viceroys' gang en Breathrough laat spelers een vergadering tu en CEO's en de Chicago South Club infiltreren. 

De dlc bevat nieuwe wapens, waaronder het eerder genoemde Biometrics Rifle, en een nieuw burst fire pistool genaamd de Auto-6. De dlc werd vorige week al beschikbaar gesteld aan Season Pa -houders, maar is voor digital deluxe-kopers al sinds de release van de game beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou