Nieuwe Silent Hill heet Downpour | Gamer.nl

Nieuwe Silent Hill heet Downpour | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Downpour speelt zich af in het zuidwesten van Silent Hill, in een grote stedelijke omgeving die verbonden is met een metrosysteem. Dit gebied was al eerder zichtbaar op kaarten van Silent Hill maar nooit eerder toegankelijk voor spelers, zo valt te lezen in de nieuwste editie van het tijdschrift Game Informer. Een NeoGAF-gebruiker meldt verder dat het water soms vreemde vormen aanneemt, zoals een rivier die richting het plafond loopt. Ook zouden bekende locaties van de vorige delen, zoals de school en het ziekenhuis, in het achtste deel niet meer te bezoeken zijn. 

Demo

Binnen het vechtsysteem worden spelers aangemoedigd om vijanden soms slechts te verwonden in plaats van te doden en zo de kostbare tijd te winnen die nodig is om te vluchten. Gevechten met bazen zullen daarnaast quicktime events bevatten. Tot slot weet de gebruiker te melden dat er een demo op komst is van Silent Hill: Downpour. Het volledige spel staat gepland voor een release in 2011 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou