Ze zijn niet zo groot, maar daarom niet minder lekker: 11 nieuwe screens van de GameCube game Virtua Striker 3 ver.2002. Onder deze screens zien we de box-art, met een geweldig leuk Japans gezichtje daarop.

Die zit wel, geloof ik

Virtua Striker 3 ver.2002 is het vervolg op de arcadehit Virtua Striker 2. Deze game verscheen ook op Sega's Dreamcast, maar kreeg daar vrij slechte kritieken omdat het teveel een 'straight port' zou zijn.

Sega beloofd dat Virtua Striker 3 geheel aangepast zal zijn aan de Gamecube, qua controls en graphics. Ook zal het hele besturingssysteem worden aangepast aan de eisen van de thuisgebruiker.

Zonder problemen door de verdediging

Japanners kunnen deze Sega-footie gaan oppikken op valentijnsdag (14 februari, voor leken ). Het zou dan mogelijk moeten zijn om met in totaal 64 internationale teams te gaan spelen in 13 verschillende voetbalstadions. Je zal je kunnen gaan uitleven in de spelmodi World Cup, Exhibition en Versus. Sega heeft geen FIFA licensie, wat betekend dat je geen echte namen kunt verwachten in deze game. Wel heeft het bedrijf een deal gesloten met Adidas, waardoor het Adidas logo zal prijken op de schoentjes en shirtjes van de spelers.

Voor de overige screens klik je hier.