Nieuwe shooter World War 3 in de maak, bevat battle royale-modus | Gamer.nl

Nieuwe shooter World War 3 in de maak, bevat battle royale-modus | Gamer.nl

Ontwikkelaar The Farm 51 werkt aan de nieuwe first-person shooter World War 3, die bovendien een battle royale-modus bevat.

The Farm 51 staat onder andere bekend om Get Even en Painkiller: Hell & Damnation. World War 3 komt dit jaar nog naar Steam en de ontwikkelaar hoopt dat het goede concurrentie gaat bieden voor militaire AAA-shooters. Spelers kunnen binnenkort voor "een kleine prijs" de game alvast proberen via Early Acce .

World War 3 gaat twee modi bevatten: Warzone zal bestaan uit grootschalige gevechten met infanterie, drones en gepantserde voertuigen. Recon is een "fri e kijk" op battle royale met een sterke focus op teamwerk en een systeem waarin spelers hun personage kunnen aanpa en naar hun eigen speelstijl.

Met World War 3 hoopt The Farm 51 een fps te maken die realistischer is dan alle shooters die voorheen gemaakt zijn. Zo hebben ze onderzoek gedaan om de interactie tu en kogels en beschermende kleding goed na te bootsen. Hetzelfde geldt voor de physics van voertuigen.

Ook moedigt World War 3 de nationale trots van spelers aan via uniformen, wapens en uitrusting die per land verschillen. Bovendien zijn de maps in de game gebaseerd op echte gebieden zoals Berlijn en Moskou.

World War 3

Spelers kunnen "elk aspect van hun uitrusting" aanpa en. Hierbij kunnen ze kiezen uit honderden wapenonderdelen, toevoegingen en ook cosmetische skins en verf. Dit geldt ook voor voertuigen, uniforms en 'tactical gear'.

The Farm 51 laat bovendien weten dat er geen sprake gaat zijn van lootboxes of andere vormen van pay-to-win. "Wij vinden het belangrijk trouw te blijven aan de fans en het best mogelijke spel te leveren zonder van lootboxes gebruik te maken", aldus het bedrijf.

Tenslotte laat de ontwikkelaar weten dat ze de community willen betrekken bij het ontwikkelen van World War 3. The Farm 51 vindt community feedback cruciaal voor het maken van een leuke en memorabele spelervaring. Fans worden daarom uitgenodigd actief deel te nemen in de maak van de game.

World War 3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou