Nieuwe Shadowrun speelt zich af in Hong Kong | Gamer.nl

Nieuwe Shadowrun speelt zich af in Hong Kong | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Eerder toonde de ontwikkelaar al concept art voor de volgende Shadowrun-game, maar zei nog niet waar de game zich af gaat spelen. Op de Kickstarter-pagina laat Harebrained Schemes een aan de concept art identieke afbeelding zien, maar dit keer met de tekst 'Shadowrun Hong Kong' erop.

Naast de afbeelding geeft Harebrained Schemes niet aan hoe de game gaat heten, mogelijk is de naam ook Shadowrun Hong Kong. Deze maand start de ontwikkelaar een nieuwe Kickstarter-campagne voor de nieuwe Shadowrun. Hun eerdere game Shadowrun Returns werd ook op deze manier gefinancierd.

Shadowrun Hong Kong


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou