Nieuwe setfoto's en video van The Last of Us-serie online geplaatst

Nieuwe setfoto's en video van The Last of Us-serie online geplaatst

Er zijn nieuwe setfoto's en een video van de aankomende televisieserie gebaseerd op The Last of Us online geplaatst.

In de foto's is onder andere te zien dat Ellie - gespeeld door Bella Ramsey - de winteroutfit van Ellie uit de eerste game draag. Ook Joel (gespeeld door Pedro Pascal) is te zien. Verder zijn voor het eerst Sam en Henry te zien. Daarnaast is een korte clip online geplaatst waarin is te zien dat het viertal een straat oversteekt.

De HBO-serie volgt het oorspronkelijke verhaal van The last of Us. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie. 

The Last of Us bestaat uit tien afleveringen, waarvan Neil Druckmann er één regisseert. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft daarnaast het script geschreven. Eerder dit jaar gaf Casey Bloys van HBO aan dat de serie niet voor 2023 uitkomt. Een precieze datum is er nog niet.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben hier wel benieuwd naar. Ik hoop dat de nadruk vooral op de ramp ligt en hoe men er mee omgaat en dat het geen woke party wordt.

0

@Luigi1985 Je moet toch wel een klein piemeltje hebben om je druk te maken om 'woke'. Gaat daarnaast gewoon een hervertelling/eigen interpretatie worden van de eerste game.

0
test

@Lord_Bono Mijn excuses. Had het niet zo bedoeld. Ik hoop gewoon dat het een serie wordt waarin de nadruk op de ramp ligt en wat minder op het inclusiviteitsgedeelte. Ik had een heel uitgebreid verhaal getypt, maar dat wordt gezien als spam. Dus dit is een korte versie. Als je wil weten hoe ik over TLOU 2 denk, dan heb ik op inside.gamer daar nog een stuk over geschreven eerder. Dan zie je dat ik best aardig en open ben en dat de reactie hierboven nergens op slaat (mijn reactie).

0

@Luigi1985 Ja als je hoort dat Druckmann direct betrokken is dan moet je er iig rekening mee houden. Maar misschien heeft hij geleerd van Part 2 dat een post apocalyptische zombie wereld waar het schrapen is voor supplies nou niet echt een platform is om je progressieve ideeen op los te laten.

0
test

@Ansjo Oh God! Er zaten welgeteld 2 lesbische karakters en een transgender in de game. Pak de hooivorken. Fucking sneue figuren die zich daar zo druk om hebben gemaakt.

0

Ben ook heel benieuwd, zo lijkt het niet op Joel en vond dat meisje in game of thrones eruit zien alsof ze lichtelijk downsyndroom had. Ik hou mijn hart vast!

0

Aanbevolen voor jou