Nieuwe setfoto's van Sonic the Hedgehog 2 uitgelekt

Nieuwe setfoto's van Sonic the Hedgehog 2 uitgelekt

Er zijn foto's van de filmset van Sonic the Hedgehog 2 uitgelekt.

De foto's zijn gemaakt door Twitter-gebruiker pursuit23 en gepubliceerd door Just Jared. Via deze link kunnen de setfoto's bekeken worden. Het zijn er meer dan 35.

Op de foto's zijn onder andere acteurs James Marsden en Tika Sumpter te zien. Ook is te zien hoe er props van Sonic, Tails en Knuckles worden geplaatst. Deze poppen dienen als stand-in voor de digitale, bewegende versies van de personages, die achteraf worden toegevoegd aan het gefilmde materiaal.

De productie van het vervolg begon eerder dit jaar. Begin dit jaar werd het vervolg op de succesvolle eerste film officieel aangekondigd via een teaser waarin het logo werd onthuld. Daarin waren de twee staarten van Tails te zien, wat aangeeft dat de sidekick een belangrijke rol vervult. De tweede film moet op 8 april 2022 in de bioscopen draaien.

De eerste Sonic the Hedgehog-film, gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Sega, was een groot succes: de film haalde wereldwijd bijna 320 miljoen dollar op. Sonics stem wordt ingesproken door Ben Schwartz, terwijl ook James Marsden en Jim Carrey (Dr. Robotnik) rollen hebben. Hieronder is de teaser nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola niet eens zover van de waarheid denk ik, als vond ik Warcraft ook best ok.

0
test

@Ziminar Vind jullie beiden wel gelijk hebben dat deze films goed zijn, Warcraft was niet perfect maar wel vermakelijk vind ik. Sonic vond ik echt een leuke film. En ik moet bekennen dat ik dat niet had verwacht. Beste game film is voor mij nog een twijfel omdat ik serieus ook echt heel genoten heb van detective Pikachu. Maar die 3 zijn voor mij wel de top kwa game films.

0

Maar die vacht! Dat kan echt niet!

0

Aanbevolen voor jou