Nieuws

Nieuwe setbeelden The Last of Us-serie tonen grootschalige scène

Aan figuranten is in ieder geval geen gebrek

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn wederom setbeelden van de aankomende serie gebaseerd op The Last of Us uitgelekt. Ditmaal wordt een grootschalige scène opgenomen.

In de beelden is te zien hoe wat lijkt op militaire voertuigen een weg banen door de straten. Een grote groep figuranten protesteert ondertussen, waarbij men schreeuwt om vrijheid. Ook schreeuwen ze 'fuck FEDRA' - FEDRA staat voor Federal Disaster Responce Agency, een overheidsinstelling verantwoordelijk voor het opzetten van quarantainezones.

Eerder deze week lekten er ook al beelden van de set van de serie uit. Daarin was te zien hoe hoofdpersonage Ellie een gebouw infiltreert en een deur opent voor Joel.

De aankomende HBO-serie volgt het oorspronkelijke verhaal van The last of Us. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie.

The Last of Us bestaat uit tien afleveringen, waarvan Neil Druckmann er één regisseert. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft daarnaast het script geschreven. Eerder dit jaar gaf Casey Bloys van HBO aan dat de serie niet voor 2023 uitkomt. Een precieze datum is er echter nog niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

Intel loopt wederom achter op eigen beloftes over gpu-drivers Freelance-modus Hitman 3 uitgesteld, nieuw level verschijnt eerder
0

Reacties op: Nieuwe setbeelden The Last of Us-serie tonen grootschalige scène

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.