Nieuwe Serious Sam-game wordt komende week onthuld

Nieuwe Serious Sam-game wordt komende week onthuld

Uitgever Devolver Digital laat weten dat het komende week een nieuwe Serious Sam-game onthult.

Op Twitter plaatste het bedrijf het volgende bericht: "Wat als er volgende week een nieuwe Serious Sam-game wordt onthuld en nog deze maand wordt uitgebracht?" Daarnaast werd er een korte teaser van het mogelijke spel getoond.

Verdere details over de Serious Sam-game zijn nog niet bekend, alleen dat het gerelateerd is aan koude temperaturen. De teaser trailer werd eind vorig jaar al op YouTube geplaatst, maar na de recente tweet van Devolver is pas duidelijk geworden dat het om een nieuwe game gaat. Eerder gingen de meesten er van uit dat het om een uitbreiding voor het meest recente deel in de reeks, Serious Sam 4, ging.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond deeltje 1 en the second encounter leuke games. Deeltje 2 schroefde de productiewaarden nog op en is nog steeds een vrij mooie game, maar daarna ging het enorm bergaf met deze reeks.

0
test

Ik zou zeggen, laat maar komen. Vind ze wel altijd vermakelijk. Wel beetje gek dat deeltje 4 net pas (nog geen) 2 maanden uit is op de consoles en begin(?) vorig jaar op de pc is uitgekomen. Zou dan eerder verwachten dat het een dlc is. Net zoals bij de andere delen.

0

Aanbevolen voor jou