Nieuwe seizoenen Call of Duty: Mobile, Warzone en Modern Warfare vertraagd

Nieuwe seizoenen Call of Duty: Mobile, Warzone en Modern Warfare vertraagd

De nieuwe seizoenen van Call of Duty: Warzone, Modern Warfare en Mobile zijn allemaal tijdelijk uitgesteld. Dat werd bekendgemaakt via het officiële Twitter-account van de game.

De seizoenen moesten eigenlijk deze week uitkomen, maar zijn nu allemaal voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ontwikkelaar Infinity Ward zegt dat het nu tijd is om "gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering" te bespreken.

Hiermee doelt Activision op de Black Lives Matter-protesten die in grote Amerikaanse steden plaatsvinden. Daarbij protesteren demonstranten tegen racisme in de Verenigde Staten en ontstaan op sommige plaatsen rellen.

Wanneer de nieuwe seizoenen gaan uitkomen is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had net zon zin in seizoen 4 :( MIsschien moeten ze eens denken dat er ook mensen zijn die buiten Amerika spelen. Racisme is slecht i know. Maar waarom zoiets uitstellen? Dat begrijp ik niet. Het is niet een launch of een event met een bepaalde data. Dit is alleen een start van een nieuw seizoen in een game die waarschijnlijk een maandje of 2 zal lopen. Is de boodschap dat we er bij stil moeten staan? Er zijn een hoop foute mensen in de wereld, als we bij alles stil moeten staan komen we niet meer vooruit. Ben misschien wat egoistisch want ik wil gewoon weer verder knallen, wanneer je eenmaal een seasonpass helemaal unlockt hebt voelt het spel wat doelloos aan. voor de moraalridders onder ons, ik vind het ook erg dat zoiets gebeurd. Hopelijk word de dader hard aangepakt en gaat er iemand bij hem 7min op zn nek zitten.

0
test

@HunterSeeker ik snap er ook niks van, ik bedoel dat wat er gebeurd is is niet normaal maar om alles uit te stellen zoals dit seizoen en ook het playstation event vind ik echt belachelijk. Er is veel meer onrecht in de wereld dan alleen maar politie in de VS die racistisch is. Helaas willen veel mensen kij hard reageren om zelf populair te doen of een podium te krijgen. Ik bedoel moet ik nu wachten op allemaal leuke nieuwe dingen omdat er een grote groep idioten zich als mongolen gedragen die in de VS 'protesteren'. Daarom ben je niet egoistisch, het is gewoon logisch hoe je denkt.

0
test

Jammer, keek hier zo naar uit, maar ik snap het. Ach houd me nog wel even bezig met Minecraft Dungeons tot seizoen 4. No rush.

0
test

@MelvinChowder Inderdaad, ik red mij wel met Minecraft Dungeons tot die tijd haha.

0

Aanbevolen voor jou