Nieuwe screenshots van Resident Evil Village getoond

Nieuwe screenshots van Resident Evil Village getoond

Capcom heeft drie nieuwe screenshots van Resident Evil Village uitgegeven.

De screenshots zijn exclusief via IGN online gezet en tonen onder andere monsters uit de game. Ze zijn onderaan dit bericht te zien.

Producent Peter Fabio had ook een bericht voor fans van de reeks. "We kijken er erg naar uit om fans Resident Evil Village in 2021 te laten ervaren. Het voelt als een optelsom van de beste elementen uit voorgaande Resident Evil-games van de afgelopen 25 jaar, inclusief alle actie, survival horror en enkele verrassingen. Natuurlijk zijn er ook genoeg puzzels om op te lossen en mysteries die zich ontvouwen."

Hij vervolgt: "We hopen dat fans het verlaten, besneeuwde dorpje waar de game zich in afspeelt waarderen. Hier wachten nieuwe vijanden hen op. Spelers besturen wederom Ethan Winters en ervaren meer van het verhaal dat in beweging werd gezet in Resident Evil 7 Biohazard. Dankzij nieuwe technologie kunnen we spelers als nooit tevoren onderdompelen in de game. We hopen dat het de meest zenuwslopende Resident Evil-game tot nu toe wordt."

Resident Evil Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

De game moet volgend jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Onlangs lekte een vroege build van de game uit door een hack, waardoor er spoilers rondom de game zijn te vinden op internet.

Resident Evil Village
Resident Evil Village
Resident Evil Village

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Ik heb die game heel lang laten liggen maar vlak voor de nieuwe generatie begon toch gespeeld (en uitgespeeld). Hoewel hij tegen het einde wat afzwakt, vond ik het toch zeer de moeite waard. Doorbijten dus!

0
test

Dronken en dan ook in vr heb jij een ijzersterke maag of staat de emmer klaar :p

0

Aanbevolen voor jou