Nieuwe screenshots van Kena: Bridge of Spirits getoond

Nieuwe screenshots van Kena: Bridge of Spirits getoond

De afgelopen dagen heeft ontwikkelaar Ember Labs een drietal nieuwe screenshots van hun aankomende game Kena: Bridge of Spirits getoond.

Het bedrijf deed dat de afgelopen dagen op Twitter. Twee van de screenshots tonen het hoofdpersonage terwijl het buiten donker is. Het lijkt erop dat het hard regent op de screens. In een derde screenshot is het overdag en zijn naast het hoofdpersonage de kleine wezentjes genaamd Rot te zien.

Kena: Bridge of Spirits werd tijdens de onthullingspresentatie van de PlayStation 5 aangekondigd. Aanvankelijk zou de game dit jaar uitkomen, maar onlangs is het spel uitgesteld naar begin 2021. Kena komt uit op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

In het spel staan de Rot centraal, kleine wezentjes die om de titulaire held heen wandelen en hun krachten op verschillende manieren kunnen inzetten om de omgeving te beïnvloeden. Ook draait de game om ontdekking en snelle gevechten.

Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of Spirits

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zeer benieuwd naar deze game, ziet er echt fantastisch uit. Hopelijk is de gameplay ook leuk!

0

De trailer en de foto’s hebben een beetje een Zelda feel. Als de game ook echt op zelda lijkt dan kan dit wel eens een behoorlijke topper worden

0

Aanbevolen voor jou