Buiten wordt het er ook niet droger op dus dachten de makers van Heavy Rain dat het misschien wel leuk zou zijn om enkele nieuwe screenshots van hun regenachtige adventure game op ons los te laten.

Heavy Rain is een donkere en filmische game die speelt als een onvervalste Hollywood thriller. In het spel neem je de rol aan van een vrouwelijke journaliste met een nog onbekende naam. Hoe het verhaal zich precies zal ontwikkelen is nog een groot vraagteken, maar in het demolevel (wat speciaal in elkaar werd gezet) gaat ze op zoek naar een moordenaar. Bij hem thuis welteverstaan.

Tijdens het spel zal je constant keuzes moeten maken die, in tegenstelling tot bij veel andere games, wel degelijk invloed hebben op het spelverloop. Kruip je onder het bed wanneer de moordenaar de kamer binnenloopt of spring je in een kast? Ga je grondig alles onderzoeken of laat je alle voorwerpen liggen zodat de moordenaar je aanwezigheid niet opmerkt? Heavy Rain belooft een unieke game te worden die in ieder geval onze previewer naar meer liet snakken. Bezoek voor de overige screenshots de gamepagina.