Nieuwe screenshots van Halo Infinite-spelwereld getoond

Nieuwe screenshots van Halo Infinite-spelwereld getoond

343 Industries heeft nieuwe screenshots van Halo Infinite uitgebracht.

De diverse screenshots - die nog 'work in progress' zijn - alsmede artwork, zijn in een nieuwe blogpost op Halo Waypoint te bekijken. Ze tonen meer van de spelwereld van de game, genaamd Zeta Halo. In de uitgebreide post gaat 343 in op de ontwikkeling van de game en de spelwereld. Hieronder zijn enkele screenshots te zien.

Halo Infinite moest eigenlijk met de lancering van de Xbox Series X en S eind vorig jaar verschijnen. Na de eerste onthulling eerder in 2020, die door fans wisselend werd ontvangen, besloten 343 en Microsoft meer tijd in de ontwikkeling te steken. Infinite moet nu ergens dit jaar uitkomen op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt daarbij free-to-play.

Eerder deze week bleek uit LinkedIn-profielen dat diverse inmiddels voormalige werknemers van Gears-studio The Coalition ook hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van Halo Infinite.

 
 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag dit vanmorgen al ergens en toen stond er bij dat dit van de pc versie was.

0

Xbox one versie ik zie het niet gebeuren !

0
test

@inkmasteryPS4 jawel Jo dat gaat er ongeveer uit zien wat we zagen toen ze voor het eerst gameplay toonde. Maar dit ziet er veel beter uit dan toen ze het toonde voor het eerst.

0

Aanbevolen voor jou