ToTheGame heeft nieuwe screenshots online gezet van de Xbox versie van Full Spectrum Warrior, de game die momenteel in ontwikkeling is bij Pandemic Studios. Pandemic is onder andere verantwoordelijk voor Dark Reign 2 en Star Wars: Clone Wars en is momenteel ook bezig aan Star Wars: Battlefront.

Full Spectrum Warrior is een tactische, third-person aktiegame, gebaseerd op een simulatie die door het Amerikaanse leger wordt gebruikt om de infanterie te trainen in stedelijke oorlogssituaties. In alle aspecten van de game zie je dan ook het realisme terugkeren. Je fungeert als teamleider waarbij je op strategische wijze gebruik moet maken van de omgeving, en je teams op de meest efficiënte manieren moet inzetten. De soldaten in Full Spectrum Warrior zijn op dezelfde manier uitgerust als hun real-life Amerikaanse collega's. Ook de bewegingen, houdingen en formaties van de soldaten zijn precies zoals ze op dit moment in het leger gebruikt worden.

Full Spectrum Warrior zal eerst voor de Xbox verschijnen, waarbij ook ondersteuning voor Xbox Live ingebouwd zal zijn. Net na de Xbox release wordt ook een PC versie verwacht. Verwacht wordt dat de Xbox versie in mei van dit jaar in de winkels zal liggen.