De first person shooter Psychotoxic werd onlangs door de Duitse uitgever CDV, samen met nog een aantal andere titels, buiten de deur gezet. De ontwikkelaar van het spel, Nuclearvision, is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en laat vandaag met een aantal nieuwe screenshots zien dat het spel verre van dood is.

Angie Prophet, de hoofdrolspeelster in het spel, is een rondborstige engel die er door Onze Lieve Heer (of voor al wie daarin niet gelooft, door de Oerknal) naar de aarde gestuurd om daar de boel even op orde te brengen. Dit doet ze door zowel in de echte wereld met een flink arsenaal aan wapens huis te houden, als door in de droomwereld van verschillende personages te kruipen om hier de nodige vieze gedachten de deur te wijzen.

De nieuwe screenshots van Psychotoxic zijn hier te bezichtigen. Men heeft inmiddels al een uitgever gevonden voor de Duitstalige regionen, maar het is nog even afwachten welke uitgever ons met dit spel zal verblijden. We hoeven echter voorlopig nog geen honger te lijden, want na deze screenshots zullen we binnenkort ook nog een nieuwe trailer van het spel mogen verorberen.