Nieuwe screenshots Styx: Shards of Darkness tonen omgevingen | Gamer.nl

Nieuwe screenshots Styx: Shards of Darkness tonen omgevingen | Gamer.nl

Er zijn nieuwe screenshots online verschenen van Styx: Shards of Darkness. In de screenshots zijn twee locaties uit de game te zien. 

De drie vrijgegeven screenshots laten een gedeelte van twee in-game locaties zien. Een van de screenshots toont de City of Thieves, een stad gebouwd van scheeponderdelen. De andere twee screenshots tonen Korangar, een stad in de bergen die wordt bewoond door elven.

Styx: Shards of Darkne werd in oktober vorig jaar aangekondigd. Uitgever Focus Home Interactive liet destijds weten dat spelers op een nieuw avontuur gaan waarin ze te maken krijgen met nieuwe vijanden. Daarnaast bestaat het spel uit volledig nieuwe omgevingen.

“Shards of Darkne richt zich op het beiden van vrijheid in beweging en betere opties om te sluipen en te vermoorden. Het spel richt zich ook op het uitbreiden en verbeteren van de sterke punten uit Styx: Master of Shadows.” Styx: Master of Shadows kwam in 2014 uit en is de voorganger van Shards of Darkne .

Styx: Shards of Darkne verschijnt dit jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. 

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou