Nieuwe screenshots Just Cause 3 onthuld | Gamer.nl

Nieuwe screenshots Just Cause 3 onthuld | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

In december onthulde uitgever Square Enix al enkele screenshots. De nieuwe screenshots hebben hier veel van weg. Het lijkt aannemelijk dat de screenshots echt zijn.

Just Cause 3 werd onthuld door het Game Informer-magazine. Hoofdpersonage Rico Rodriguez keert terug als hoofdrolspeler, hij moet het Mediterrane eiland Medici redden van een dictator genaamd Di Ravello.

De game heeft vergelijkbare gameplay met de vorige twee delen: spelers moeten gebouwen van Di Ravello kapotmaken om chaos te veroorzaken en de dictator uit het zadel helpen. Rico heeft weer een grappling hook en een parachute, nieuw is een wingsuit waarmee hij vlot rond kan zweven. Just Cause 3 moet dit jaar uitkomen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3

Just Cause 3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou