Nieuwe screenshots God of War Ragnarök verschenen

Nieuwe screenshots God of War Ragnarök verschenen

Nieuwe screenshots van God of War Ragnarök laten nieuwe manieren zien waarop Kratos zijn vijanden van kant kan maken.

In een uitgebreide feature over God of War Ragnarök van Game Informer staan enkele nieuwe screenshots van de game, net als een hoop informatie over de manieren waarop de geanticipeerde game probeert te vernieuwen ten opzichte van de vorige, zeer succesvolle game.

De makers van God of War Ragnarök hadden een bepaalde filosofie in hun hoofd tijdens het maken van de game: "Kratos speelt met zijn eten". Deze filosofie is gebaseerd op een oud motto van de studio, waar ze tijdens de ontwikkeling van de eerdere God of War-games ook al rekening mee hielden.

Mihir Sheth, een van de combat-ontwikkelaars, zegt hier het volgende over: "Dat is een interne filosofie die we al sinds van ouds hebben. Kratos speelt met zijn eten. We probeerden systemen te creëren waar je mee aan de slag wil gaan, die speels zijn, met veel verschillende routes. En toen we keken naar de combat in het vorige spel, dachten we, 'We kunnen een stapje verder gaan; we kunnen nieuwe speeltjes en nieuwe manieren vinden om met vijanden te spelen. Dat is meer dan wat dan ook het basisprincipe geweest."

Zo komt het nieuwe schild in twee vormen: Dauntless en Stonewall. Het Dauntless-schild komt met een krachtige tegenaanval bij het landen van een goed getimede parry. Terwijl het Stonewall-schild de schade van inkomende aanvallen absorbeert en vervolgens omzet in uitgaande schade zodra het schild opgeladen is. Ook de functionaliteit van de driehoekknop is ook veranderd. Deze knop activeert nu ‘Weapon Signature Moves’, wat een ijs- of vuurinfusie aan je wapen aanbrengt.

In God of War uit 2018 zagen we al veel brute manieren waarop Kratos zijn vijanden van kant maakt. In God of War Ragnarök gaat de Griekse halfgod nog een stapje verder.

Zie hieronder enkele nieuwe screenshots van God of War Ragnarök.

God of War Ragnarök
God of War Ragnarök
God of War Ragnarök
God of War Ragnarök
God of War Ragnarök

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 hier het zelfde. Ik wou eigenlijk wachten tot ik eindelijk de PS5 heb. Maar de kans is vrij groot dat ik die in november ook nog niet heb dus heb hem van de week toch maar gepre-ordered voor PS4. De vorige GoW was voor mij ook echt de Game of the Year dat jaar. Ik was al fan van de franchise sinds de oude God of War delen, maar de reboot is gewoon echt een verrekte goed staaltje game development.

0
test

@RedBiohazzerd Mocht je echt een PS5 willen, dan heeft Gameshop Twente er nog wat op voorraad. Moet wel zeggen dat ze daar een beetje prijzig zijn.

0

@RedBiohazzerd ik heb 2 maanden geleden er gewoon 1 in de winkel gekocht bij de mediamarkt. Ging voor een nieuwe ps4 controller, liep met een ps5 naar buiten. 2 maatjes gebeld, die hebben bij 2 andere filialen er ook gewoon 1 kunnen halen toen.

0
test

heb er zin in! Hiervoor kocht ik een PS5! (ik weet dat hij ook op PS4 komt, maar ik wil de game in volle glorie spelen ;) )

0

Aanbevolen voor jou