Nieuws
World of Final Fantasy

Nieuwe screenshots en info World of Final Fantasy

Vivi, Yuna, Cloud, Lightning en Warrior of Light bevestigd

Geschreven door Alicia Tai op

Square-Enix heeft een aantal nieuwe screenshots en info vrijgegeven van World of Final Fantasy.

Er is onder andere informatie bekendgemaakt over de personages in World of Final Fantasy. De kwaadaardige Brendires heerst over het Bahamut-leger en probeert samen met officier Seguriwades het land van Grymoire binnen te vallen om over deze te heersen. Daarnaast werd ook "de gemaskerde vrouw" onthuld. Zij adviseert de hoofdrolspelers tijdens hun avontuur, maar het is onbekend aan welke kant ze echt staat.

Tijdens het verhaal komt de speler ook Final Fantasy-veteraan Vivi tegen. Als zwarte magiër beschermt hij een bepaalde locatie in de game. Ook andere bekenden uit de Final Fantasy-serie verschijnen in de game. Onder andere Yuna, Cloud, Lightning en de Warrior of Light kunnen als "Savior Summon" worden opgeroepen in gevechten.

Ten slotte heeft Square-Enix ook enkele nieuwe Mirages bekendgemaakt. Dit zijn de monsters die de speler kan temmen en gebruiken tijdens gevechten en om verder te komen. Odin, Undead Princess en Descal zijn daarvan de nieuwste toevoegingen.

World of Final Fantasy verschijnt nog voor het eind van het jaar in Japan voor PlayStation 4 en PlayStation Vita. Een wereldwijde release is nog onaangekondigd.

World of Final Fantasy
World of Final Fantasy
World of Final Fantasy
World of Final Fantasy
World of Final Fantasy
World of Final Fantasy
World of Final Fantasy

Bron: 4Gamer.net

Dit artikel delen:

Lees meer

Ex-Lionhead-medewerkers starten Kickstarter voor Fable-kaartspel Demonische afbeeldingen ontdekt in nummer van Doom-soundtrack
0

Reacties op: Nieuwe screenshots en info World of Final Fantasy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.