LucasArts begint zo langzamerhand af te stappen van de overvloed aan Star Wars games en heeft ook een aantal games die niets met deze SF-reeks van doen hebben op stapel staan. Een daarvan is Secret Weapons Over Normandy, een heuse WW2 shooter voor PC en consoles, ontwikkeld door niemand minder dan Lawrence Holland, de man achter de X-Wing en Tie Fighter reeks.

Hij en zijn bedrijf Totally Games (ook bekend van Star Trek Bridge Commander) bieden je een groot aantal authentieke vliegtuigen waarmee je in een periode van vier jaar gedurende de Tweede Wereldoorlog verschillende gevechten tot een goed einde mag brengen. De Xbox en PS2 versie van het spel zullen naast singleplayer ook multiplayer coöperative mode bevatten. De PC versie krijgt een missionbuilder om je mee te vermaken. Het ziet er wel naar uit dat het geen volledig realistisch spel gaat worden maar dat men gekozen heeft voor een gulden middenweg zodat het spel ook voor de minder ervaren flightsimmers speelbaar is.

Worthplaying heeft een aantal nieuwe screenshots uit de PS2 versie die helaas in een ietwat lage resolutie zijn, maar toch zeker het bekijken waard zijn.