Vandaag is de nieuwe website van Super Smash Bros. Brawl geopend. Dit is het derde deel in deze zeer succesvolle mascotte-fighter van Nintendo. Heel erg veel nieuw info is er op de website nog niet te vinden, maar men belooft ons dagelijkse updates de komende week.

Momenteel is alvast één arena onthuld, namelijk Battlefield. Net als de versie in Super Smash Bros: Melee op de GameCube, heeft deze arena geen poespas en draait het puur om het vechten. Ideaal dus voor toernooien tussen hardcore spelers. Deze stage zal voorzien worden van een dag en nachtcyclus, zoals op onderstaande screens getoond wordt.

Een tweede nieuwtje op de website is de onthulling van een indrukwekkende lijst aan componisten die de muziek voor de game gaan verzorgen. De line-up is zeer breed en men is nu al druk aan het speculeren in hoeverre franchises waar al deze componisten aan gewerkt hebben, ook in deze Smash Bros verwerkt zullen worden. Na Solid Snake is alles mogelijk. Het is ook mogelijk dat al deze componisten met eigen arrangementen op bestaande Nintendo muziek op de proppen gaan komen voor de game. Hoe dan ook, qua soundtrack lijkt de game alvast dik in orde te zijn.