In een interview met Charles Beauchemin, een van de teamleden van het ontwikkelteam van Ubisoft, heeft IGN wat info los weten te weken over de nog uit te komen PC-versie van Assassin's Creed. Zo zal de PC-versie van de game niet zomaar een simpeler port worden van de console-versies. Er zijn namelijk 4 nieuwe soorten missies toegevoegd aan de gameplay. Deze missies worden gelabeld als archer assassination, rooftop race challenge, merchant stand destruction challenge en escort challenge. De toevoeging van deze nieuwe missies heeft er niet voor gezorgd dat oude missies zijn verwijderd. Echter, de distributie van deze missies is wel veranderd.

Verder zijn er kleine veranderingen doorgevoerd. Zo is de AI getweaked en is het mogelijk om de besturing naar eigen believen aan te passen. Ook zijn de achievements verdwenen, hoewel het element van vlaggen zoeken is behouden.

Om de game goed te kunnen laten lopen adviseert Beauchemin een systeem met een 2,2 dual core processor en een ATi HD2600 of NVidia 8600 kaart. Meer info over de game is hier in het interview te lezen.

Met dank aan D4rky voor het melden van dit nieuws.