Nieuwe sappige screens van Juiced schieten voorbij | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Sinds de film The Fast and The Furious is het wereldje van de illegale straatracerij immens populair geworden. Dat heeft natuurlijk ook zo zijn impact op de gamesindustrie waardoor er inmiddels al zo'n vijf games rond dit onderwerp in de maak zijn. Eén van de meest intere ante games uit dit rijtje is Juiced wat ook al het langst van al die aankomende games in ontwikkeling schijnt te zijn.

Op grafisch gebied springt de game zeker niet bijzonder in het oog, maar het is dan ook vooral de gameplay waar de grote kracht van deze game zou moeten liggen. Zo zal de game een schademodel kennen en probeert het een effectieve weg te vinden tu en simulatie en arcade gameplay. Daarnaast is het spel non-lineair van opzet, kun je complete raceteams opzetten en bestaat er de mogelijkheid tot online play.

Nou zijn er weer een hele hoop nieuwe screenshots van de game openbaar gemaakt, welke overigens in een niet al te duidelijke resolutie gemaakt zijn. Het beeld lijkt nogal wazig, maar desondanks weten ze wel een redelijke impre ie te geven van wat we zoal in de game mogen verwachten.

Juiced verschijnt in de herfst voor Xbox, PS2 en PC. Daarnaast zal binnen de komende weken een officiële site van de game gelaunched worden. Voor alle beschikbare screenshots surf je hier naar toe.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou