Nieuws
Samsung Galaxy S10

Nieuwe Samsung Galaxy S10-smartphones krijgen betere ondersteuning voor Unity

En opvouwbare smartphone op komst

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Tijdens het Unpacked-evenement heeft Samsung drie Galaxy S-10-toestellen met een focus op optimalisatie voor gamen en de allereerste opvouwbare smartphone aangekondigd, de Galaxy Fold.

Samsung brengt volgende maand de Samsung Galaxy S10. de grotere S10+ en de kleinere en goedkopere S10e uit. De telefoons hebben onder andere een nieuw ontwerp, kleinere bezels doordat de camera en vingerafdukscanner in het scherm zijn verwerkt en een verbeterde camera.

Om de toestellen geschikt te maken voor gamen, gaat Samsung voor de S10 en S10e een beter koelingssysteem introduceren en krijgt de S10+ een 'Vapor chamber cooling'-systeem, vergelijkbaar met wat Microsoft op de Xbox One X heeft geïmplementeerd. Door de betere koeling moeten de toestellen efficiënter functioneren en beter prestaties afleveren.

Een andere manier waarop Samsung games soepeler wil laten draaien, is via een betere ondersteuning voor Unity-games en een sterkere gpu. Tevens ondersteunen de telefoons HDR10+ en een verbeterde Dolby game-modus.

Een exclusieve Fortnite-skin wordt beschikbaar gesteld aan consumenten die de S10+ in huis halen. De skin is gebaseerd op Jung Chan-woo, een lid van de populaire Koreaanse boyband iKon. Zowel de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e zijn verkrijgbaar vanaf 8 maart.

Hiernaast is de opvouwbare Galaxy Fold onthuld. Met dit toestel kan een ietwat dunnere smartphone worden uitgeklapt om een scherm met tablet-grootte te gebruiken. Het toestel zal op 26 april in de winkels liggen, hoewel het nog niet bekend of dat ook geldt voor Nederland. In de Verenigde Staten krijgt de Galaxy Fold een prijskaartje van 1980 dollar.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy Fold

Dit artikel delen:

Lees meer

Man poogt een week lang in virtual reality te leven De beste gratis games die je nu kunt downloaden
1

Reacties op: Nieuwe Samsung Galaxy S10-smartphones krijgen betere ondersteuning voor Unity

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    armilo-theus

    • 21 februari 2019 13:30
    1980 even neeerleggen voor een folded telefoon. Ik heb zo'n idee dat dit niet goeed gaat verkopen, maar goed wel een knap staaltje technologie.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.