Nieuwe Rivals-dlc en gitaar aangekondigd voor Rock Band 4 | Gamer.nl

Nieuwe Rivals-dlc en gitaar aangekondigd voor Rock Band 4 | Gamer.nl

Harmonix heeft een nieuwe uitbreiding voor Rock Band 4 aangekondigd. Hiernaast maakt de ontwikkelaar via een blogpost bekend een nieuwe gitaar uit te gaan brengen.

In april maakte Harmonix bekend dat ze werkten aan een uitbreiding met een online multiplayer-modus voor Rock Band 4. Nu wordt duidelijk dat de uitbreiding de naam Rivals gaat krijgen. Specfieke details over de uitbreiding zijn nog niet bekend. Harmonix belooft "Grote nieuwe modi aan de game toe te voegen voor spelers van elk niveau en speelstijl".

Hiernaast onthult de blogpost een nieuwe gitaarcontroller voor Rock Band 4. Deze herfst wordt een blauwe Fender Jaguar beschikbaar gesteld met zowel frets op de bovenkant van de nek als onderaan voor solomomenten. Verder moet kalibreren sneller worden door een gevoelige lichtsensor en is de gitaar opvouwbaar voor makkelijk transport.

De gitaar wordt tegelijkertijd uitgebracht met een aantal nieuwe acce oires waaronder een oplaadstation voor de gitaar en adapters om oudere instrumenten te gebruiken met Rock Band 4.

Rock Band 4 is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Een crowdfunding-campagne voor een pc-versie heeft recentelijk niet genoeg geld opgehaald. Het is onduidelijk of Rock Band 4 alsnog op pc gaat verschijnen.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou