Nieuwe richtoptie Uncharted 3 vrijgegeven, niet voor multiplayer | Gamer.nl

Nieuwe richtoptie Uncharted 3 vrijgegeven, niet voor multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe manier van mikken is toegevoegd, omdat een groot aantal fans heeft aangegeven dat het schieten in het derde deel niet zo goed aanvoelt als het schieten in Uncharted 2: Among Thieves. Deze alternatieve richtoptie moet het schieten in Uncharted 3 qua gevoel dichter bij het schieten in deel twee brengen. 

De optie is toegevoegd via patch 1.02. Met deze patch is er ook een mogelijkheid toegevoegd om tu enfilmpjes terug te kijken, worden er een aantal problemen opgelost en zijn er enkele aanpa ingen gedaan aan de gameplay. In totaal zijn er 27 wijzigingen doorgevoerd, zo meldt Naughty Dog op zijn website.

Wijzigingen

Onder andere de snelheid waarmee spelers lopen tijdens het schieten is teruggebracht met vijftien procent, het is nu mogelijk om een granaat te gooien terwijl de speler ingezoomd is, blindfire heeft een minder groot bereik en medaille-streaks worden niet gereset wanneer er tijdens een game een nieuwe host gekozen wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou