Nieuwe Resident Evil Village-demo geüpload naar PSN

Nieuwe Resident Evil Village-demo geüpload naar PSN

Capcom heeft een nieuwe demo van Resident Evil Village geüpload naar PlayStation Network.

De demo staat alleen nog maar in de backend en is dus nog niet te downloaden door spelers, maar het feit dat de demo is geüpload betekent dat hij binnenkort beschikbaar komt. Capcom beloofde eerder al dat er een tweede demo van het spel uit zou komen voor de release van de game.

De 'Resident Evil Village Gameplay Demo' weegt ongeveer 10 gb, zo meldt de website MP1st. Daarnaast zat er bij de upload een plaatje van de besturing van de game. In het geüploade bestand is ook een kleine muziekfile gevonden met muziek dat wordt afgespeeld wanneer de demo wordt geselecteerd op het PlayStation Dashboard.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt net zoals Resident Evil 7 via een eerstepersoonsperspectief.

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel kopen, ontvangen ook de gratis multiplayergame Resident Evil Re:Verse, waar vandaag de open bèta van is gestart.

 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind zulk nieuws niet zo interessant. Zeker niet voor de Instagram. Had wel verwacht dat die meer werd gebruikt voor groter nieuws, maar er komen zoveel berichten van onnozel nieuws per dag dat ik er niet de doelgroep voor ben. (Just my two cents als een trouwe bezoeker.)

0

Aanbevolen voor jou